NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Tombolă cu premii substanțiale pentru clienții magazinului Vintage Gold (P)

De luni, 20 august, clienții magazinului Vintage Gold care își achită ratele contractuale vor participa automat la o tombolă. Premiile sunt consistente, după cum ne-au anunțat proprietarii magazinului. În săptămâna 20-26 august cei care își achită ratele pot câștiga un ceas Swatch Chronograph.

După achitarea ratelor contractuale clienții vor fi invitați să extragă un bilețel dintr-un bol ce va fi amplasat la ghișeu. Dacă pe el va fi trecut premiul anunțat pentru săptămâna viitoare, clientul primește produsul pe loc. Premiile se anunță importante săptămână de săptămână.

Advertisements

Magazinul Vitage Gold este situat în apropierea Oficiului Poștal din zona deal, în care funcționează o casă de amanet dar și o consignație. Clienții sunt așteptați să acceseze împrumuturi rapide gajând bunuri personale. Vintage Gold Pașcani oferă posibilitatea clienților de a vinde bijuterii sau bunuri prin intermediul consignației, singura de altfel ce mai funcționează în oraș.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}{jcomments off}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Prețurile la energie, plafonate până la 31 august 2023. Cât vom plăti, în funcție de consum, după ce plafonul de compensare a scăzut

Redacția

Programul “Casa Verde” se modifică. Bani pentru sisteme fotovoltaice

Redacția

Cum împarte România banii de la UE pentru autostrăzile și drumurile expres din Moldova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site