NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers Național

Ținute sport de vară – idei de stil!

Sezonul de vară vine cu numeroase provocări pentru amatorii de tendinţe şi confort. Cu puţină atenţie pot fi create ţinute impecabile care asigură libertatea de mişcare mult dorită.

Pentru a beneficia de outfituri geniale lejere din garderoba de vară nu trebuie să lipsească câteva perechi de pantaloni sport pentru femei, pantaloni de trening femei, tricouri, două-trei fuste scurte, rochiile sport scurte de vară şi de ce nu, unu sau două hanorace, potrivite pentru serile răcoroase.Iată câteva idei despre cum trebuie aceste piese combinate pentru a crea outfituri inedite.

Pantaloni sport pentru femei, tricouri şi sneakersi confortabili

Trebuie să recunoaştem că libertatea furnizată de o pereche de pantaloni sport cu greu poate fi egalată de alte articole de îmbrăcăminte. Pentru sezonul de vară sunt potriviţi pantaloni sport scurţi, realizaţi din materiale lejere ce pot fi combinaţi cu tricouri monocrome sau de variantele cu imprimeuri distincte. Şapca, rucsacul şi sneakersii albi sunt elemente must have care creionează personalitatea, deci şi acestora trebuie să le acorzi un plus de atenţie.

Pantaloni de trening şi hanorace fără mâneci

Combinaţia dintre pantaloni de trening lejeri şi hanorace femei scurte poate fi una genială, și-n același timp comodă. Reprezintă soluţia perfectă pentru serile răcoroase şi liniştite, pentru ieşirile târzii pe plajă dar şi pentru ieşirile în natură. Completează ţinuta cu pantofi adecvați şi borsete din piele şi vei avea un look tineresc impresionant.

  

Fustă scurtă şi tricouri simple

Fustă scurtă este una dintre cele mai feminine articole de îmbrăcăminte şi merită să îi acorzi toată atenţia. Alege fuste realizate din materiale maleabile, dar uşoare şi tricouri simple în nuanţe pastel. Aceste asocieri pot fi completate de tenişi albi şi genţi de umăr cu detalii metalice bine accentuate, te vei bucura de ţinute feminine expresive.

Rochia sport – vedeta țintelor de vară

Rochia sport este foarte versatilă şi totodată expresivă. Permite realizarea unor ţinute în stil urban creionate de bun gust şi rafinament. Vei crea outfituri dinamice expresive fără a micșora confortul personal. Rochia scurtă sport poate fi combinată cu espadrile simple sau dimpotrivă cu sneakersi evidenţiaţi prin şireturi colorate. Adaugă rucsacul minimalist şi bucură-te de energia furnizată de această piesă minunată.

Sursa de imagine:
Yuganov Konstantin / Shutterstock.com

Advertisements

Related posts

Vlad Voiculescu: România este astăzi în top 5 mondial atât după numărul infectărilor, cât şi după numărul de decese

Redacția

​Se întâmplă din ianuarie: raportarea SAF-T, TVA 5% pentru cărțile electronice și pentru locuințe sub 140.000 euro, CASS pentru pensii mai mari de 4.000 lei, tichete cadou doar pentru proprii angajați

Redacția

EXCLUSIV DOCUMENT Ministerul Finanțelor: Romprest trebuie să plătească 243 de milioane de lei Primăriei Sector 1 pentru tarife umflate și servicii care nu există în contract. Ministerul condus de Florin Cîțu a sesizat parchetul

Redacția
Încarcă...