NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Despre noi

Testează noua platformă NewsPascani.com!

NewsPascani.com pregătește lansarea noii platforme web, deocamdată aflată în faza de testare. Cu un design modern și dinamic, noul site Newspascani.com permite cititorilor noștri accesul mai rapid la știrile cele mai importante din zona municipiului Pașcani și la emisiunile Actualitatea TV.

Explorați meniurile dinamice pentru a ajunge imediat la secțiunile care vă interesează de pe portalul NewsPascani.com și la emisiunile preferate difuzate de Actualitatea TV. Arhiva completă a știrilor din Pașcani poate fi accesată pe meniul atașat butonului Acasă. Meniul CPanel, plasat în colțul din dreapta sus al ecranului, vă permite schimbarea dimensiunii textului, a paletei de culori utilizate și a meniului principal. Noul site este optimizat și pentru a fi citit pe telefoanele mobile (versiuni Android și iPhone).

Advertisements

Ultimele buletine de știri și emisiuni difuzate de Actualitatea TV pot fi vizionate acum pe site-ul principal, în meniul Actualitatea TV și în caseta de lângă Știrea zilei. Informații despre redacție și profilul fiecărui membru al echipei poate fi accesat din meniul Despre noi. Tot acolo găsiți și formulare de contact care vă permit să luați legătura mult mai ușor cu oricare dintre noi, precum și arhiva articolelor după autori.

  

Sperăm că noua platformă NewsPascani.com vine în întâmpinarea așteptărilor celor mai pretențioși consumatori de știri din Pașcani și împrejurimi. Totodată, suntem conștienți că se poate și mai bine. Vă rugăm, de aceea, să ne transmiteți sugestiile și criticile la adresa aspectului și funcțiilor noii platforme în secțiunea de comentarii de mai jos sau la adresa de email redactia@newspascani.com

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Cod deontologic

Răzvan Grecu

Informaţii firmă deţinătoare licenţă Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site