NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Teoria unui neurochirurg, posibil candidat pentru Casa Albă: Piramidele din Egipt au fost construite de Iosif. Care ar fi fost motivul


Piramidele din Egipt au fost construite de personajul biblic Iosif pentru a stoca de cereale şi nu – aşa cum susţin arheologii – pentru a servi ca loc de înmormântare faraonilor, a susţinut un candidat pentru nominalizarea partidului Republican la prezidenţialele din SUA, Ben Carson, citat de AFP.

  

 

Carson, un neurochirurg pensionar, aflat la egalitate cu Donald Trump în cursa pentru desemnarea unui candidat republican la preşedinţie, potrivit sondajelor, a făcut această această declaraţie uimitoare în 1998. Afirmaţia apare într-un videoclip postat miercuri de site-ul Buzzfeed.

Declaraţiile doctorului au fost făcute cu prilejul unei ceremonii de acordare a diplomelor la Andrews University — o instituţie aflată în legătură cu Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea, confesiune care reuneşte creştinii evanghelici conservatori, potrivit Agerpres.

„Teoria mea personală este că Iosif a construit piramidele pentru a stoca cereale”, a declarat foarte serios Ben Carson, adăugând că înălţimea faraonilor nu ar justifica nişte morminte de o asemenea dimensiune.

Pentru neurochirurg, teza sa potrivit căreia piramidele erau destinate conservării cerealelor este susţinută de faptul că interiorul acestora este împărţit în camere închise ermetic.

În acelaşi discurs, Carson a respins ideea — îmbrăţişată, potrivit acestuia, de unii experţi — că extratereştrii au construit piramidele. „Nu avem nevoie de extratereştri, când îl avem pe Dumnezeu”, a completat el.

Sursa: Descopera.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ANUNŢ

Redacția

VAND MITSUBISHI OULANDER AN FABRICATIE 2011

Redacția

Curg amenzile din cauza lipsei organizării comerțului în piața vale din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site