RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tentativă de suicid la Brătești! Tânără în stare gravă după ce a băut clor și pastile

O tânără de 36 de ani din localitatea Brătești a fost la un pas de moarte după ce a băut clor și a înghițit mai multe comprimate medicamentoase.

 

 

  

S-a întâmplat în cursul acestei zile, până în orele amiezii.  Tânără a fost salvată în ultimul moment de către cineva din familie care a apelat 112. Medicii de la Serviciul de Ambulanță au preluat-o din locuința sa și au transportat-o în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani.

Se afla în stare gravă, instabilă hemodinamic, dependentă de oxigen. Din fericire a fost salvată, iar acum se află în afara oricărui pericol. Personalul medical a decis transferul pacientei la Centrul de Toxicologie din Iași.

“În urmă cu aproximativ 60 de minute a fost adusă de Ambulanță în Compartimentul de Primiri Urgențe, o pacientă de 36 de ani din Brătești. Aceasta era în stare gravă. Ingerase în scop suicidar un produs de clor și medicamente. Instabilă hemodinamic, dependentă de oxigen. Echipa multidisciplinară o stabilizează și a fost apelată Ambulanța pentru a fi transferată la UPU Sfântul Spiridon sau la Centrul de Toxicologie”, a precizat Diana Acsinte, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Pașcani.

Nu se cunosc motivele pentru care tânăra a recurs la acest gest, sau dacă se află în evidențele medicului de familie, cu boli psihice.  

Related posts

Cel mai mare consum de oxigen din istoria Spitalului Sfântul Spiridon

Redacția

Ce sunt suplimentele alimentare? Explicația Mihaelei Bilic

Redacția

30.000 de vaccinuri împotriva virusului gripei vor fi distribuite începând de astăzi

Redacția
Încarcă...