NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Tentativă de suicid la Brătești! Tânără în stare gravă după ce a băut clor și pastile

O tânără de 36 de ani din localitatea Brătești a fost la un pas de moarte după ce a băut clor și a înghițit mai multe comprimate medicamentoase.

 

 

  

S-a întâmplat în cursul acestei zile, până în orele amiezii.  Tânără a fost salvată în ultimul moment de către cineva din familie care a apelat 112. Medicii de la Serviciul de Ambulanță au preluat-o din locuința sa și au transportat-o în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani.

Se afla în stare gravă, instabilă hemodinamic, dependentă de oxigen. Din fericire a fost salvată, iar acum se află în afara oricărui pericol. Personalul medical a decis transferul pacientei la Centrul de Toxicologie din Iași.

„În urmă cu aproximativ 60 de minute a fost adusă de Ambulanță în Compartimentul de Primiri Urgențe, o pacientă de 36 de ani din Brătești. Aceasta era în stare gravă. Ingerase în scop suicidar un produs de clor și medicamente. Instabilă hemodinamic, dependentă de oxigen. Echipa multidisciplinară o stabilizează și a fost apelată Ambulanța pentru a fi transferată la UPU Sfântul Spiridon sau la Centrul de Toxicologie”, a precizat Diana Acsinte, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Pașcani.

Nu se cunosc motivele pentru care tânăra a recurs la acest gest, sau dacă se află în evidențele medicului de familie, cu boli psihice.  

Advertisements

Related posts

Vin trei tipuri de vaccin zilele acestea la Iași: hexavalent, anti-TBC şi antigripal

Redacția

554 de vieţi salvate în Moldova de caravana IRO Iaşi. Sunt femei ce nu aveau nicio şansă

Redacția

Spitalul Municipal de Urgență a strâns donații cifrate la 130.000 lei! Lista parțială a donatorilor!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site