NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

TELEKOM FACE ANGAJĂRI! Vezi CE CAUTĂ

Romtelecom şi Cosmote au trecut, de luni, sub un nou brand, TELEKOM. Compania, deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom, are sute de joburi disponibile în toată ţara.

 

TELEKOM angajează în toate oraşele Agenţi de vânzări – Segment Rezidential, potrivit anunţurilor de angajare postate pe eJobs.ro. Postul este cu contract de munca pe perioadă nedeterminată. Transportul pe teren e asigurat de angajator.

“Îţi doreşti un job în care performanţa ta să fie direct corelată cu venitul obţinut? Doreşti să-ţi dezvolţi o carieră în vânzări directe şi să ai parte de pregătire profesională, teoretică şi practică, în acest domeniu? Vrei să câştigi un comision de minimum 100 lei brut, pentru fiecare client nou abonat?”

Cerinţe:
– minim studii medii si aptitudini de operare PC
– bune abilitati de comunicare si capacitate de lucru in echipa
– orientare catre rezultate si disponibilitate de munca in teren

TELEKOM recrutează şi reprezentanţi vânzări corporate în Timisoara, Suceava, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Alba Iulia, Ploiesti, Galati, Pitesti şi alte oraşe.

Candidaţii ideali trebuie să aibă studii medii. Studiile in domeniul comercial/tehnic constituie avantaj, minimum 1 an experienţă în muncă, iar experienţa în domeniul comercial-vânzări sau IT/telecom va poate asigura, de asemenea, un avantaj.

Prin compania Deutsche Telekom Business Services, nemţii recrutează HR Specialist vorbitori de limbi străine: croată, sârbă, greacă, olandeză, macedoneană.

TELEKOM Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom.

 Sursa: oradeiasi.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

O fostă prezentatoare tv cooptată în echipa de consilieri ai primarului Pantazi

Marius Parteni

23 noiembrie, lună plină

Redacția

Lângă o gură de canalizare din Parcul Municipal, s-a surpat malul, scoţând la iveală o groapă suspectă care arată ca un tunel

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site