NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Țara europeană care va folosi Inteligenţa Artificială pentru a căuta piscine şi extinderi pe care proprietarii le-au ascuns de fisc

Autorităţile fiscale din Franța intenționează să utilizeze, în curând, fotografii aeriene în procedurile de căutare a piscinelor şi extinderilor pe care proprietarii caselor le-au ascuns de fisc, transmite Agerpres.

Conform planurilor fiscului, evaluarea imaginilor din satelit urmează să fie utilizată de birourile de cadastru, imobiliar pentru o posibilă ajustare a valorii proprietăţilor imobiliare vizate.

Astfel, inspecţiile la faţa locului efectuate de inspectorii fiscali vor fi reduse la un nivel minim și, datorită implementării  Inteligenţei Artificiale la analizarea imaginilor prin satelit precum şi la trimiterea automată de scrisori către proprietarii imobilelor, necesarul de forţă de muncă umană va fi diminuat.

FOTO&VIDEO| Cum arată cea mai înaltă femeie din lume. Tânăra are doar 24 de ani și a intrat în Cartea Recordurilor

  

13 Oct, 13:31 | Știri externe

Un preot român din Italia a fost răpus de COVID-19. El ar fi luat virusul din România, unde venise să-și înmormânteze mama

13 Oct, 13:28 | Știri externe

Lloyd J. Austin III, secretarul american al Apărării, va vizita România săptămâna viitoare

13 Oct, 12:24 | Știri externe

Postul francez de televiziune BFMTV a informat, miercuri, că evaluarea fotografiilor aeriene va fi testată, iniţial, în nouă departamente.

În primul test efectuat numai în departamentul Alpes-Maritimes, în doar câteva săptămâni au fost identificate aproximativ 3.000 de piscine care au fost ascunse de autorităţile fiscale.

De asemenea, odată cu modificarea legislaţiei anul trecut, autorităţile fiscale franceze au permisiunea de a analiza toate informaţiile pe care publicul larg le postează pe social media în căutarea evazioniştilor fiscali.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Franța: Turnul Eiffel se redeschide în 16 iulie

Redacția

MAE, avertizare de călătorie pentru Spania. După caniculă, o furtună va lovi mai multe zone din Peninsula Iberică

Redacția

Noi condiții pentru vaccinul Pfizer: Pot fi vaccinate 6 persoane dintr-o fiolă, în loc de 5. Vaccinul nefolosit, aruncat după 6 ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site