RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr, tăiat cu coasa de o femeie!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, A.D., din localitatea Şipote, judeţul Iaşi, a ajuns ieri la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon”, după ce ar fi fost atacat cu o coasă de către o femeie.

„Pacientul a suferit o plagă tăiată cu coasa, în urma unei agresiuni fizice din partea unei femei, în regiunea scapulară dreaptă. Acesta suferea şi de etilism acut. El a fost internat în Clinica I Chirurgie”, a declarat ieri medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iaşi.

Potrivit acestuia, la spitalul din Iaşi a ajuns şi S.M., un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Golăeşti, care a fost lovit cu copita de un cal.

  

„Pacientul a suferit o policontuzie, după ce a fost lovit cu copita de către cal. Bărbatul se deplasa pe o bicicletă pe lângă o căruţă. Acesta a suferit o fractură de umăr stâng, o plagă contuză la antebraşul stâng şi suferea de etilism acut”, a precizat medicul Ovidiu Popa.

Potrivit acestuia, un alt bărbat, S.S., de 55 de ani, a ajuns la spital policontuzionat prin cădere pe scări. El a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, otoragie bilaterală şi a intrat în comă de gradul II. El a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie „Prof.dr. Nicolae Oblu”, din Iaşi.

Știrea integrală pe: www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

Primăria Iaşi a dat amenzi pentru zăpada din faţa blocurilor

Redacția

Iată unde sunt instalate cele 66 de camere video pentru controlul rovinietei

Redacția

Bărbat din Pașcani amendat pentru că a înjurat persoane din localitate

Diana Marcu
Încarcă...