NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tânăr bătut cu furcile într-un parc din Ruginoasa

Scandal monstru ieri seară într-un parc din comuna Ruginoasa. Patru indivizi înarmați cu furci au atacat un grup de tineri care se aflau în respectiva locație. În urma acestui eveniment un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare gravă în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal, iar de aici în decursul zilei de astăzi a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Totul s-a petrecut vineri seara în jurul orelor 22.00. Bogdan Anghelina, tânărul care a ajuns la spital, se afla în parc împreună cu fratele său și mai mulți prieteni. Pe drumul de lângă parc a trecut o căruță în care se aflau mai mulți indivizi. Unul dintre aceștia a aprins o lanternă pentru a vedea cine se află în parc, după care și-au continuat drumul. Nu după mult timp s-au întors, au coborât din căruță cu furci în mână și au început să îi lovească pe tinerii din parc.

Cei atacați au luat-o la fugă, dar Bogdan Anghelina nu a mai apucat să o facă. Indivizii au tăbărât pe el și l-au lovit pe tot corpul. El a ajuns la spital cu o mână și mai multe coaste rupte, traumatism cranio-cerebral și abdominal. După ce s-au potolit indivizii au plecat, dar victima a avut nevoie de intervenția medicilor. Fratele și ceilalți prieteni au solicitat ajutorul Poliției.

Bogdan Anghelina a primit îngrijiri medicale la Pașcani, iar astăzi a fost transferat la Iași. Poliția a început o anchetă în acest caz. Cei indicați ca autori ai acestor fapte sunt, conform fratelui victimei, Răzvan Hamciuc, Vlad Hamciuc, Axinia Ionuț și Andrei Muraru.

 
loading...
Advertisements

Related posts

Ţinute boeme, Hora Satului, Festivalul Pălăriilor, expoziţii de artă populară şi spectacole folclorice în două comune de pe lângă Municipiul Paşcani în acest sfârşit de săptămână (FOTO-VIDEO)

Teona Gherasim

Bâlci tradiţional în comuna Iugani!

Ema Roman

Competiție de fotbal în luna aprilie la Todirești

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site