RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi a plecat în concediu de odihnă! Pășcănenii vor să-l facă definitiv: s-a început strângerea de semnături pentru demiterea primarului și dizolvarea Consiliului Local! Descarcă lista!

Cetățenii din municipiu Pașcani le pregătesc primarului Dumitru Pantazi și consilierilor locali o surpriză. Nemulțumiți de faptul că edilii locali au decis fără să-i consulte aderarea la ARSACIS și delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital, păcănenii au început de ieri să strângă semnături pentru organizarea unui referendum ce are ca scop demiterea primarului și dizolvarea Consiliului Local.

Cei care se ocupă de acest demers s-au declarat mulțumiți de rezultatele obținute după primele zile de la demararea acestui demers, susținând că aproximativ 90% din cei chestionați au fost de acord și au semnat formularul.

  

Din cele povestite de cei implicați. ca să nu se dubleze semnăturile, pentru fiecare bloc s-au desemnat oameni care sună la ușile apartamentelor și le prezintă cetățenilor două liste: una în care li se cere semnătura pentru susținerea a două proiecte de hotărâri ce vizează retragerea Pașcaniului din ARSACIS și revocarea delegării serviciului de apă-canal către ApaVital Iași, iar cealaltă pentru organizarea unui referendum în vederea demiterii primarului și Consiliului Local.

Se estimează ca în maxim două săptămâni să fie adunate peste 10.000 de semnături, astfel încăt inițiativele să întrunească condițiile legale pentru a putea fi puse în practică.

Cei interesați pot descărca listele aici:

Lista semnături referendum

Listă semnături revocare delegare ApaVital Iași

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

NewsPascani.com vă prezintă partidele politice înscrise la alegerile din acest an și lista candidaților pentru Consiliul Local în ordinea decisă

Marius Parteni

Loc de joacă pentru copii, amenajat de administratorul unui restaurant din Pașcani!

Redacția

PNL a inițiat proiectul de hotărâre privind revocarea Consiliului de Administrație de la Eco Salubritate! Sedință extraordinară săptămâna viitoare!

Răzvan Grecu
Încarcă...