RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Știrile Pro TV: De ce amână vaccinarea Nicușor Dan. Primarul general spune că nu are timp de analize, dar că se va imuniza în curând

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, afirmă, într-un interviu pentru știrileprotv. că încă nu a reușit să se vaccineze pentru că s-a infectat (nota redacției: a fost în izolare în luna mai) și nu a reușit să-și facă analize, dar se va imuniza în curând, fără să precizeze când anume.

Primarul Capitalei evită să se declare un adept al vaccinării obligatorii și susține că până și în Vest există această dezbatere cu privire la obligativitate. Totuși, Nicușor Dan îndeamnă oamenii să își facă vaccinul.

Nicușor Dan: „Există o opinie științifică, care este certă care spune că vaccinul reduce substanțial riscul de îmbolnăvire gravă. Asta este indiscutabil.”

Vitalie Cojocari: Și când vă vaccinați?

  

Nicușor Dan: „Imediat ce fac acele analize. Nu a fost atât demult infectarea mea și nu am avut timp fizic să mă duc să fac analizele.”

Vitalie Cojocari: Credeți că funcționarii din Primăria Capitalei care au contact cu publicul ar trebui obligatoriu să fie vaccinați?

Nicușor Dan: „Este o chestiune care ține de justiție, de drepturi fundamentale, prefer să se pronunțe alții. Este o largă dezbatere în statele occidentale până unde merge interesul public, până unde vine libertatea persoanei.”

Vitalie Cojocari: În țările occidentale,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Patriarhul Daniel transmite un mesaj de compasiune Patriarhului Teofil al III-lea al Ierusalimului / 18 persoane au decedat în urma unui atac aerian care a atins biserica Sfântul Porfirie din orașul Gaza

Redacția

Primarii, iertați de la reforma bugetară. Ce nou compromis ar urma să fie între Guvern și aleșii locali

Redacția

Trump s-a prezentat la o închisoare din Atlanta pentru a fi amprentat şi fotografiat / „Nu am făcut nimic greşit / A plătit o cauţiune de 200.000 de dolari

Redacția
Încarcă...