RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Sticlă aruncată în Oceanul Atlantic din New York, găsită pe o plajă din Franţa, la 5.700 de kilometri. Ce mesaj conţinea

O sticlă aruncată în urmă cu peste doi ani în Oceanul Atlantic, în zona oraşului New York, a fost găsită recent pe o plajă din Franţa, la o distanţă de peste 5.700 de kilometri, în cadrul unui experiment făcut de un activist ecologist american, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

 

George Boorujy, un artist plastic din New York şi activist ecologist, a aruncat în octombrie 2013, în Oceanul Atlantic, o sticlă în care a introdus datele sale de contact.

  

“Am aruncat sticla în Atlantic în zona Parcului Wolfe’s Pond, pe Insula Staten, New York”, a declarat artistul pentru cotidianul francez Sud-Ouest.

Artistul american, care este şi activist pentru protejarea cormoranilor, a vrut să exprimenteze în ce parte a lumii poate ajunge o sticlă lansată de pe Coasta de Est a Statelor Unite.

 

Sursa: descopera.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

SECRETELE din catacombele Casei Poporului: Ce ascund tunelurile kilometrice, oraşul plutitor, buncărul nuclear şi linia de metrou îngropată

Răzvan Grecu

Premierul Cioloş spune că nu va modifica prin OUG alegerea primarilor în două tururi

Redacția

Romantismul in relatie. Cum il aduci inapoi?

Redacția
Încarcă...