NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stelian Ion: Nu am simţit că Iohannis ar dori să ne întindă vreo capcană. Poate dincolo de unele socoteli nevăzute, este o oportunitate foarte importantă

Fostul ministru Stelian Ion a fost întrebat marţi, într-un interviu la RFI, dacă are impresia că preşedintele Klaus Iohannis i-a întins o capcană USR-ului, prin desemnarea lui Dacian Cioloş în funcţia premier. 

„Discuţiile de la Cotroceni nu au dat această senzaţie. Acum, dincolo de această manieră de a relaţiona, în care nu am simţit că ar dori să ne întindă vreo capcană, dar poate, dincolo de unele socoteli nevăzute, indiferent că ar fi fost sau nu aşa, este o oportunitate foarte importantă pe care o avem cu toţii, să refacem coaliţia”, a declarat Stelian Ion.

De altfel, întrebat dacă premierul desemnat îşi va depune mandatul sau va merge în Parlament cu un Guvern minoritar, în cazul în care nu va reuşi să formeze o majoritate, deputatul USR a transmis că acest lucru va fi discutat ulterior în partid, însă consideră că Dacian Cioloş va merge „până la capăt”.

„Este foarte posibil să se întâmple acest lucru, pentru că suntem foarte hotărâţi şi am arătat consecvenţă în toată această perioadă (…). Noi vom merge până la capăt şi prima opţiune este aceea de a avea un Guvern puternic, care să aibă susţinerea şi a PNL şi a UDMR şi a minorităţilor.”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă. Stimați parlamentari, nu puneți sub semnul întrebării, acum, la final, aceste măsuri!

Redacția

Gabriel Păun (Agent Green): Recensământul urșilor este făcut de vânători. Caietele de sarcini se fac cu dedicație

Redacția

Traficul rutier din Vama Nădlac, în continuare cu probleme

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site