RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Stadiul lucrărilor la început de primăvară, în Târgu Frumos (FOTO)

Primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu a anunțat pe pagina sa de facebook, planurile si proiectele care au demarat sau urmează să înceapă în următoarea perioadă.

”Dezvoltare, implicare și continuitate! Dacă în urmă cu câteva zile vă aduceam la cunoștință stadiul proiectelor în derulare, vă aduc astăzi la cunoștință planurile si proiectele care au demarat sau urmează să înceapă în următoarea perioadă:

1. Reabilitarea Corpului C al Liceului Teoretic Ion Neculce, finanțat prin PNRR, lucrările au demarat la începutul lunii martie și avem promisiunea constructorului că vor fi finalizate până la începutul anului școlar viitor.

2. Reabilitarea si modernizarea Școlii Garabet Ibrăileanu, proiect finanțat prin PNRR – a fost semnat contractul de execuție cu constructorul, urmând ca in cel mai scurt timp să înceapă lucrările cu termen de execuție de 12 luni.

  

3. Înființarea și dotarea unui centru de colectare prin aport voluntar (CAV), proiect finanțat prin PNRR – a fost predat amplasamentul către constructor cu termen de execuție de 6 luni.

4. Amenajare parc multifuncțional cu aparate de fitness în aer liber la Stadionul Neculai Rățoi – procedură de achiziție finalizată, proiect finanțat din bugetul local.

5. Amenajare teren sport multifuncțional – Școala Ion Creangă, procedură de achiziție finalizată cu termen de execuție 3 luni, proiect finanțat din bugetul local.

6. Reparații acoperiș clădire bloc alimentar la Spitalul Sf. Ioan – procedură de achiziție finalizată cu termen de execuție 1 lună, proiect finanțat din bugetul local.

7. Amenajare parc de joacă pentru copii în Cartierul Florilor – procedură de achiziție finalizată cu termen de execuție 2 luni, proiect finanțat din bugetul local.

8. Modernizare trotuar pentru facilitarea deplasării persoanelor cu deficiențe de vedere în zona Liceului Special Moldova – Parcul Ing. Dan Dumitrachi – procedură de achiziție finalizată, proiect finanțat din bugetul local.

Toate aceste proiecte reflectă o mică parte a planurilor noastre pentru dezvoltarea continuă a comunității noastre. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături!”, este mesajul transmis de primarul Ionel Vatamanu.

Related posts

Târgu Frumos – Spectacol de Crăciun – Cutia lui Moș Crăciun așteaptă scrisorile copiilor

Carmen Bălăceanu

Bărbat din Târgu Frumos arestat preventiv. Măsură dispusă de Judecătoria Pașcani

Redacția

Primăria Târgu Frumos a cumpărat platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Redacția
Încarcă...