RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Stadiul lucrărilor la bazinul de înot. Când este termenul de finalizare

Vești bune pentru pășcăneni! Lucrările la bazinul de înot, din cadrul Complexului Sportiv Municipal, evoluează bine, sunt în grafic. Proiectul este finanțat de  Compania Națională de Investiții.

”Suntem la șantierul cu bazinul de înot. Lucrurile evoluează bine. Am discutat cu cei care coordonează această lucrare aici, termenul de finalizare în acte este decembrie-ianuarie 2025. Din ceea ce au spus ei, sunt în grafic cu noul program, de lucrări. Am avut astăzi o vizită de lucru, am discutat despre utilități, datoria Primăriei Municipiului Pașcani este să aducă utilitățile în timp util, în așa fel încât în momentul în care se termină acest șantier, utilitățile să fie la dispoziție și să facem inaugurarea cât de repede”, este mesajul transmis de primarul Marius Pintilie, într-o postare făcută pe facebook.   

Bazinul de înot va avea o suprafață de 840 de metri pătrați și o parcare cu 10 locuri pentru a o deservi. Suprafața de teren pusă la dispoziție de municipalitate pentru construirea acestui bazin este de 3.000 de metri pătrați.

Related posts

ApaVital recrutează membri pentru Consiliul de Administrație

Redacția

Soluții pentru finalizarea Centrului Local de Recoltare și Depozitare a Sângelui la Pașcani. Dacă administrația locală nu a găsit rezolvare, un ONG din Iași vine cu variante

Oana Cordoneanu

Viteza trenurilor pe ruta Iaşi-Paşcani va ajunge la 160 km pe oră în câțiva ani

Redacția
Încarcă...