RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sponsorizare pentru spitalul din Târgu Frumos din partea unei companii din Pașcani

Spitalul Orășenesc din Târgu Frumos va beneficia de o sponsorizare din partea societății RomPak SRL. Anunțul a fost făcut ieri în plenul Consiliului Local, de către primarul Ionel Vatamanu. Edilul local a susținut că a primit un răspuns favorabil din partea companiei din Pașcani, în urma solicitării făcute.

“Profit de această ședință să mulțumesc conducerii societății RomPak SRL, pentru ajutorul care ni-l vor acorda. Este vorba despre o sponsorizare de 3000 de euro, bani care îi vom folosi pentru continuarea lucrărilor la unitatea medicală”, a susținut Ionel Vatamanu. 

Lucrările la unitatea medicală sunt în plină desfășurare, dorința executivului din Târgu Frumos fiind aceea ca spitalul să fie redeschis în scurt timp.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pașcani – ridicarea deșeurilor de pe străzile greu accesibile ar putea să nu se realizeze conform graficului, din cauza conditiilor meteo

Redacția

Liberalii nu renunță la ideea finanțării din bugetul național a rutei ocolitoare a municipiului

Marius Parteni

Pantazi a extins iluminatul public la un saivan al AgroComplex dintr-un câmp! Lămpi moderne pe leduri pentru siguranța vitelor sale! (FOTO)

Răzvan Grecu
Încarcă...