NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Sponsorizare Pakmaya la Liceul Teoretic ‘’Miron Costin’’ Pașcani

  S-au încheiat lucrările de reamenajare a băilor de la Liceul Teoretic « Miron Costin » Pașcani, realizate prinsponsorizarea în valoare de 120.000 de lei oferită de societatea  SC Rompak SRL.

Sprijinul financiar oferit de SC Rompak SRL vine să completeze implicarea firmei în susținerea  liceului nostru, în luna decembrie  a anului 2019  instituția noastră beneficiind de o altă sponsorizare de 100.000 de lei, destinată dotării  laboratorului de informatică cu 30 de calculatoare cu licențe Windows și lucrărilor de  reamenajare a spațiului unde se desfășoară orele.

 Menționăm că liceul nostru s-a bucurat permanent de sprijinul financiar al SC Rompak SRL pentru dotarea claselor cu logistica necesară desfășurării în condiții moderne a procesului educativ.

Mulțumim societății SC Rompak SRL pentru investiția în educație și susținerea învățământului pășcănean.

  
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în zona Gării din Pașcani

Redacția

Senatul României a adoptat inițiativa legislativă pentru sprijinirea, valorizarea și readucerea în țară a șoferilor profesioniști români

Redacția

Marius Ostaficiuc, candidat PSD la Camera Deputaților: „Dragi ieșeni, viitorul nu trebuie așteptat, viitorul trebuie construit” (P)

Redacția
Încarcă...