RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi efectuează teste COVID contra cost. Iată cât costă

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi efectuează teste COVID-19 contra cost. Începând de luni, 13 iulie 2020, la Spitalul de Boli Infecţioase e vor efectua teste COVID-19. Acestea vor fi puse la dispoziţia oricărei persoane care doreşte să se testeze.

Conform declaraţiilor făcute de prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, unitatea spitalicească va dispune de luni, 13 iulie 2020, la cerere, de efectuarea unor teste COVID-19. Conform aceluiaşi manager, testul va costa 290 de lei iar rezultatele vor veni în 24 de ore de la data la care au fost făcute.

”De astăzi, la Spitalul de Boli Infectioaase se pot face teste PCR pentru COVID-19. Preţul este de 290 de lei per test făcut şi rezultatul va veni într-un interval de 24 de ore de la efectuarea acestua. În prezent avem locuri în spital dar şi la Terapia Intensivă. Pentru suspecţi există uneori probleme, dar nu au fost cazuri de pacienţi pozitivi la infectarea cu COVID-19 care să refuze internarea, până în prezent. Aşteptam noile măsuri legislative.” ,a menţionat managerul Spitalului de Boli Infecţioase, prof. dr. Carmen Dorobăț.

BZI

  

Related posts

Nou caz de coronavirus la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi

Redacția

Ieri am depăşit incidenţa de 3 la mie. Iaşul, plasat în scenariul roşu

Redacția

Bilanț provizoriu: Peste 20.000 de cazuri noi de COVID-19

Redacția
Încarcă...