NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Soţul Angelei Merkel, despre persoanele nevaccinate din Germania: Este surprinzător că o treime din populaţie nu respectă dovezile ştiinţifice. Acest fapt se datorează, parţial, leneviei şi comodităţii germanilor

Joachim Sauer, soţul cancelarului german Angela Merkel, a renunţat marţi la stilul rezervat care a marcat de obicei declaraţiile sale publice şi a deplâns „lenevia” germanilor care ezită încă să se vaccineze împotriva COVID-19, informează AFP, citat de Agerpres.

Joaquim Sauer, care a fost până la pensionarea sa din anul 2017 profesor de chimie cuantică la Universitatea Humboldt din Berlin şi este considerat unul dintre cercetătorii de top din acest domeniu, a evitat să discute subiecte politice în timpul celor 16 ani în care soţia lui a deţinut funcţia de cancelar al Germaniei.

De asemenea, el nu a acceptat să joace rolul de consort al unei personalităţi politice, refuzând să o însoţească pe Angela Merkel în majoritatea vizitelor ei oficiale şi limitându-şi declaraţiile publice la cercetările sale ştiinţifice şi la pasiunea lui pentru operele compozitorului Richard Wagner, scrie Reuters.

Aflat în această săptămână la Torino pentru a fi inclus în Academia de Ştiinţe din Italia, Joachim Sauer a abordat, pe scurt, o chestiune care a dominat ultimii doi ani din mandatul de cancelar al soţiei sale.

  

„Este surprinzător că o treime din populaţie nu respectă dovezile ştiinţifice. Acest fapt se datorează, parţial,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

ULTIMA ORĂ: Încă o fetiță de 6 ani, moartă de covid / 350 de morți în total / 15.239 de infectări în ultimele 24 de ore

Redacția

România a depășit pragul de 5 milioane de vaccinați, cu prima doză, țintă asumată de premierul Cîțu pentru 1 iunie

Redacția

Anthony Fauci susține că pacienții cu boli care afectează sistemul imunitar ar putea avea nevoie de a treia doză de vaccin anti-COVID

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site