RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şoferiţă cu un autoturism de Vaslui, beată criţă, a lovit cinci maşini în Tătăraşi

Astăzi dis de dimineaţă, în jurul orei 4.30, o tânără din Vaslui, de aproximativ 30 de ani, pe fondul alcoolului consumat, a lovit cinci maşini parcate în zona Ciurchi, Tudor Center. Fata se afla la volanul unui autoturism Citroen cu numere de Vaslui iar în dreapta ei, ca pasager, un tânăr, care şi el abia se ţinea pe picioare. Tânăra a acroşat patru autoturisme printre care două Volkswagen, şi un Opel. În urma coliziunii, tânărul aflat lângă şoferiţă a fost proiectat cu capul în parbriz, el nefiind asigurat cu centura.

 

Tânăra a declarat poliţiştilor că se numeşte Laura însă nu a recunoscut că se afla ea la volan. “Nu eram eu, ci un prieten de-al meu, din Scoţia. El a fugit şi m-a lăsat aici”, s-a plâns ea poliţiştilor de la Rutieră.

  

Agenţii s-au chinuit cu ea să o facă să sufle în etilotest timp de 30 de minute. După ce a suflat în aparatul Drager a ieşit o concentraţie de 0, 65 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. De asemenea, poliţiştii au chemat la sediul Poliţiei Rutiere toţi proprietarii autoturismelor avariate de către tânăra din Vaslui. Prietenul fetei a refuzat să fie transportat la spital, cu toate că era rănit la cap.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Pastile antivirale confiscate la Iași

Redacția

Caz de viol reclamat la Poliția Pașcani, la două luni de când s-ar fi petrecut. Cel învinuit este un tânăr din municipiu

Redacția

Bărbat cercetat de polițiști după ce a furat un cal

Redacția
Încarcă...