RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Situație hilară: Prima nehotărâre de Consiliu Local din România a fost aprobată la Pașcani!

Consilierii locali social democrați și secretarul UATM Pașcani au contribuit astăzi la o situație inedită în administrația locală din România. În ședința extraordinară de astăzi a fost aprobată o nehotărâre de Consiliu Local. Deși termenul de nehotărâre de Consiliu Local nu este definit în legea administrației publice, totuși practica legislativului pășcănean ar putea să-l consacre.

 

 

  

Evident, este vorba despre o ironie la o eroare pe care consilierii PSD, cu largul concurs al secretarului Irina Jitaru, au comis-o astăzi la aprobarea proiectului de hotărâre privind interconectarea rețelelor de apă ale Pașcaniului și Iașului.

Mai exact, aleșii locali au uitat să modifice articolul 1 al acestui proiect de hotărâre care prevedea că „Se aprobă/ nu se aprobă utilizarea interconectării aducțiunii Moțca-Pașcani cu aducțiunea Verșeni…”. Din grabă, consilierii PSD au omis să voteze modificarea acestui articol prin alegerea variantei de aprobare sau respingere a utilizării interconectării, și au adoptat proiectul cu formularea nehotărâtă de la începutul articolului 1.

Mai mult, reprezentanții PSD în Consiliul Local au uitat să menționeze și cui aprobă utilizarea acestei interconectări, hotărârea de Consiliu Local neavând practic niciun sens.

Adoptarea acestui proiect de hotărâre s-a făcut cu cele 10 voturi ale consilierilor PSD, deși proiectul avea un caracter patrimonial și necesita cel puțin 13 voturi pentru.

Related posts

Primăria Pașcani spune că e pregătită de iarnă

Irina Gherasim

Directorul RAGCL Pașcani liniștește clienții:”Nu rămânem fără gaz atâta timp cât ne achităm cu toții facturile”

Marius Parteni

RAGCL Pașcani va furniza căldură și apă caldă începând de vineri. Apel către clienți!

Marius Parteni
Încarcă...