RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Situația lui Horațiu Moldovan, analizată de Marca, după o jumătate de sezon la Atletico Madrid. Cum l-a descris publicația spaniolă

Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid în perioada de mercato a iernii, dar internaționalul român nu a bifat niciun minut pe teren, scrie Digi Sport.

Atletico Madrid l-a transferat pe Moldovan în schimbul sumei de 800.000 de euro, atât cât era clauza portarului la Rapid.

La cinci luni distanță de la transferul la Atletico Madrid, publicația Marca l-a numit pe Horațiu Moldovan „Ultima «victimă» a lui Oblak”.

Sursa citată a relatat că Jan Oblak a fost coleg de-a lungul timpului cu mai mulți portari importanți, dar niciunul dintre ei nu a reușit să se impună și să îl scoată pe sloven dintre buturile lui Atletico Madrid.

  

Acesta este și cazul lui Horațiu Moldovan.

„Fără a număra portarii care au avut rolul de al treilea goalkeeper, Jan Oblak a fost coleg cu Miguel Angel Moya, Werner, Adan, Ivo Grbic, Lecomte și acum Horațiu Moldovan.

Dintre toți, francezul a plecat fără să joace un singur minut oficial, iar românul a încheiat sezonul fără nicio ocazie de a-și demonstra valoarea. Desigur, faptul că nu joacă nu l-a împiedicat să fie în lotul țării sale pentru EURO 2024.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premierul Ciucă a avut o şedinţă cu responsabilii în gestionarea pandemiei. Posibilitatea oferirii de măşti gratuite elevilor, printre variantele analizate

Redacția

Zelenski restricţionează cazinourile online pentru a reduce dependenţa soldaţilor de jocurile de noroc

Redacția

Antrenorul lui Halep, Patrick Mouratoglou, acuzat că vrea doar să obțină rezultate și că ar face orice pentru a-și atinge scopul

Redacția
Încarcă...