RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Meciul de retragere a „Generației de Aur” a produs un venit uriaș. Unde vor merge banii obținuți

Meciul de retragere a „Generației de Aur” a avut loc în urmă cu o săptămână, pe Arena Națională, în fața a 54.967 de spectatori, scrie Digi Sport. „Generația de Aur” s-a impus la limită, scor 3-2, în fața echipei ”Legendelor Lumii”, care a fost condusă de pe bancă de Jose Mourinho (61 de ani).

Evenimentul pentru retragerea „Generației de Aur” a produs un venit de peste 1.500.000 de euro, anunță Golazo.

Fiecare fost jucător român ar urma să primească cel puțin 15.000 de euro, în urma profitului înregistrat de eveniment.

De asemenea, din profit, o parte din bani ar urma să ajungă și la foștii fotbaliști străini care au fost prezenți la București.

  

Numai din bilete, evenimentul a generat 750.000 de euro. Restul încasărilor au venit din sponsorizări, drepturi TV și materiale promoționale, potrivit sursei citate.

Editor : Liviu Cojan

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Călin Georgescu, despre Zelea Codreanu și Ion Antonescu: ”Codreanu s-a luptat pentru moralitatea ființei umane. Față de martiri nu pot să am păreri/ E nevoie de schimbarea totală a sistemului”/ Despre asasinarea lui Nicolae Iorga la ordinul legionarilor: ”Istoria este mistificată”

Redacția

Cum ne-a afectat avalanșa de știri din pandemie sănătatea mintală. Sfaturi pentru 2022 de la un specialist

Redacția

Armata rusă încearcă să „concureze” cu mercenarii Wagner, deși eforturile sale repetate au „eșuat” și au fost „extrem de costisitoare” – Ministerul britanic al Apărării

Redacția
Încarcă...