RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Și-a riscat libertatea pentru a șofa din nou

Un tânăr din Valea Seaca iubește atât de mult șofatul, în special pe cel în stare de ebrietate și fără forme legale, încât nici interdicția dată de procurori nu l-a putut opri să se urce din nou la volan.

Mai exact, este vorba despre Iulian D. de 21 ani din Valea Seaca care pe data de 25 iulie a fost depistat pe raza localității conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

  

La momentul respectiv tânărul a fost prezentat procurorilor care nu au dispus arestarea acestuia, ci i-au impus sa nu se mai urce la volan și să nu părăsească comuna. Nu a durat mult timp, iar tânărului i s-a făcut dor de volan, ocazie cu care, în noaptea de 28 spre 29 iulie, s-a urcat din nou la volan de această dată și sub influența băuturilor alcoolice. Ghinionul tânărului a fost faptul că în aceeași noapte polițiștii au desfășurat o acțiune de depistare a unor astfel de fapte.

În momentul în care a fost oprit, tânărul a refuzat să sufle în etilotest sau să meargă la Spital pentru recoltarea de probe biologice însă, confrom polițiștilor acesta emana halenă alcoolică.

În momentul de față, tânărul se află în audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ISTORIC VEHICUL: Aplicaţie RAR prin care oricine poate verifica gratuit în ce stare este o maşină şi de ce reparaţii a avut nevoie

Redacția

Conducea pe Ștefan cel Mare din Pașcani cu permisul suspendat

Redacția

Atenție șoferi! Poliția Rutieră desfășoară o acțiune alături de RAR la ieșirea din municipiul Pașcani spre Valea Seacă

Redacția
Încarcă...