NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sfârșit tragic pentru o româncă stabilită în Bergamo, moartă într-un accident rutier la numai 42 de ani

O femeie româncă în vârstă de 42 de ani care era rezidentă în localitatea italiană Verdello din provincia Bergamo, și-a pierdut viața în seara zilei de miercuri, 11 decembrie 2019, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de sud a orașului Bergamo, în dreptul localității Zanica.

Era în jurul orei 22:30 de ieri seară când conaționala noastră se îndrepta la bordul mașinii sale BMW în direcția Seriate. Cealaltă mașină implicată în accident, un automobil Fiat Punto, venea din sens opus și se îndrepta spre Stezzano. Din cauze necunoscute încă, una dintre mașini a intrat pe celălalt sens de mers, iar cele două autoturisme s-au lovit frontal când se aflau în trecere pe sub podul de pe via Pradona.

Impactul între autoturismele BMW și Fiat a fost unul foarte puternic, iar femeia româncă a decedat pe loc. Șoferul celeilalte mașini în schimb, un bărbat italian de 40 de ani care este rezident în Urgnano, a suferit răni foarte grave și a fost transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.

Poliția din Bergamo face cercetări în acest caz.

  

sursa www.rotalianul.ro

Advertisements

Related posts

Iată unde sunt instalate cele 66 de camere video pentru controlul rovinietei

Redacția

Cioban bătut cu pumnii și picioarele de un paznic al firmei primarului Pantazi (VIDEO)

Marius Parteni

Trei chinezi care locuiesc în județul Neamț au încălcat dispozițiile de izolare la domiciliu. Poliția face cercetări

Redacția
Încarcă...