RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sensurile unice din zona pieței deal ar urma să fie operaționale în această săptămână

Circulația din zona pieței deal, de pe străzile Eugen Stamate și Mihail Kogălniceanu ar urma să fie reorganizată în această săptămână. Primarul Marius Pintilie a anunțat în conferința de presă de joi, 13 iulie, că în această săptămână vor deveni operaționale sensurile unice de pe străzile amintite.

Semnele de circulație au fost montate în urmă cu ceva timp, iar lucrările de reconfigurare a unui spațiu verde de pe strada Eugen Stamate sunt aproape finalizate, astfel că se va da drumul la criculație pe acestă stradă, care până acum a fost folosită ca alee pietonală și parcare.

„O să încercăm săptămâna viitoare (nr.r săptămâna aceasta) să dăm drumul la sensurile unice din zona din deal, de pe Eugen Stamate și Kogălniceanu, în așa fel încât situația circulației rutiere din zona pieței din deal să se îmbunătățească. Acesta este scopul să nu mai avem acele conflicte în trafic, în intersecția dintre Eugen Stamate și Kogălniceanu. Ne trebuie o bandă disponibilă. Asta înseamnă că singura soluție este sensul unic”, a declarat primarul Marius Pintilie.

Astfel, traficul de pe strada Mihail Kogălniceanu va fi împărțit în mai multe sensuri unice. De la piața deal către intersecția străzilor Aleea Ștefan cel Mare și Aleea Sportului va fi organizat un sens unic, iar de la fostul sediu al Bibliotecii Municipale Pașcani spre aceeași intersecție va fi un alt sens unic. Ambele sensuri unice vor descărca în strada Aleea Ștefan cel Mare pe care se va circula într-un sens unic până în spatele cofetăriei Trandafirul. De acolo și până în spatele magazinului Lorimer de lângă blocul C5 circulația va fi făcută tot pe un sens unic.

  

Pe strada Eugen Stamate se va circula pe sens unic de la Oficiului Poștal nr. 1 către piața din deal.

Related posts

Război total pentru preluarea conducerii ApaVital: Posturile de directori, servite pe tavă personajelor din interiorul companiei. Sunt implicate nume grele din administrație

Redacția

Bani sunt, dar nu există voință! Locurile de joacă din Pașcani lăsate de izbeliște de Primărie

Irina Gherasim

Comunicat de presă Primăria Pașcani

Redacția
Încarcă...