RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Senatul a adoptat legea 2 Mai. Ce prevede actul legislativ

Senatul a adoptat, ca prim for, legea 2 mai , care prevede ca toți traficanții de droguri de mare risc vor sta în închisoare.

Senatul a adoptat legea 2 Mai

Senatul a adoptat legea 2 Mai

„E o lege care ne asigură că toți traficanții de droguri de mare risc vor sta în închisoare. Acolo le este locul. Când vorbim de droguri de droguri de mare risc, ne referi la : Cocaina, heroina, ecstasy, fentanyl, oxicodona. Acele droguri de mare risc care distrug destine. Producția și traficul de droguri rămân cea mai mare afacere criminală din UE.”

  

Alina Gorghiu a explicat cele două perspective ale acestei legi, prin care traficanții de droguri să nu mai poată primi pedepse cu suspendare: „În primul rând, elimină posibilitatea suspendării executării pedepsei sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc, prevăzute de legea 143/2000. În al doilea rând, creştem de la 2 – 7 ani la 3 – 10 ani pedepsele prevăzute de Legea nr. 194/2011 pentru anumite fapte de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.”

„Va trebui să găsim pârghii prin care să stopăm traficul de droguri care generează bani negri în economia subterană.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Portar român format la Academia Hagi, transferat la o echipă de tradiție din Serie A

Redacția

Sfaturi pentru un joc de succes într-un cazinou online

Redacția

Marius Copil s-a calificat în semifinalele turneului de la Biel

Redacția
Încarcă...