NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noile restricții începând de luni. Carantină de noapte, magazinele au program doar până la ora 21, baruri și cluburi închise / Certificat verde COVID pentru acces în instituții / La mall sau restaurant, doar cei vaccinați sau trecuți prin boală

​Noi restricții sunt în vigoare în România, începând de astăzi, pe fondul exploziei cazurilor de COVID-19. Este instituită carantina de noapte, în intervalul 22.00 – 05.00, excepție făcând doar persoanele care sunt vaccinate. Magazinele, rastaurantele, cafenelele sau cinematografele vor avea program doar până la ora 21.00, în timp ce barurile și cluburile vor fi închise. Vor avea acces la mall, la restaurant sau la hotel doar persoanele trecute prin boală sau vaccinate. Condiționarea nu se aplică la magazinele alimentare și la biserică. De asemenea, va fi obligatoriu Certificatul verde COVID pentru toate persoanele, cu excepția angajaților, pentru intrarea în instituțiile publice.

Tot de luni, sunt interzise nunțile, botezurile și orice evenimente private, dar și spectacolele sau concertele, în timp ce competițiile sportive vor avea loc fără spectatori.

Accesul la majoritatea activităților va fi permis doar persoanelor care sunt vaccinate anti-COVID sau care au trecut boala.

Este obligatorie, începând de luni, și purtarea măștii de protecție peste tot, inclusiv în birou.

  

Noile restricții vor fi în vigoare pentru 30 de zile.

Noile restricții care vor intra luni în vigoare în România

  • interzicerea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Iulia Matei, secretar de stat în MAE, favorită pentru funcţia de ambasador al României la UE – surse

Redacția

Jocurile Olimpice: Înotătorii David Popovici și Robert Glință s-au calificat în finale la 200 m liber și 100 m spate

Redacția

Cîţu, replică pentru Motreanu: Am fost ales cu 60% din voturi. Domnul Motreanu nu a candidat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site