NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Semafoarele din intersecția de la Spitalul Municipal Pașcani au fost oprite

Ceea ce era preconizat pe perioada iernii s-a întâmplat. Semafoarele din intersecția de la Spitalul Municipal Pașcani au fost oprite.

 

  

 Totul ca urmare a căderilor de precipitații ce îngreunează traficul rutier, mai ales în cazul celor care ar fi trebuit să aștepte în pantă la semafor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Pașcani, măsura va fi menținută până la finalul sezonului rece.

 Reamintim faptul că la momentul realizării intersecției, administrația locală avea varianta înființării unui sens giratoriu în zonă, dar s-a renunțat la proiectul întocmit.

Advertisements

Related posts

Doina Cucoș, lidera de sindicat de la Spitalul CF Pașcani: “Desființarea spitalelor CF un tun imobiliar ”. Dacă nu se revine asupra deciziei vor avea loc proteste ample în stradă

Răzvan Grecu

Primăria nu vrea să plătească serviciile ApaVital retroactiv! Viceprimarul Vasile Axinte a ajuns la informațiile publicate de NewsPascani.com: nu exista bază legală de a solicita contravaloarea serviciilor prestate fără contract! (DOC)

Răzvan Grecu

RAGCL nu a reușit să dea drumul la căldură și apă caldă din cauza birocrației! Luni este noul termen avansat de operator!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site