NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șeful unei firme de taxi din Pașcani a rămas pieton, după ce a încercat să-și facă singur dreptate!

Răfuială între șeful unei firme de taxi și un grup de rromi, terminată cu dosare penale. Proprietarul firmei de taximetrie s-a ales cu dosar penal, pentru conducerea sub influența alcoolului a unei autoutilitare, iar două dintre persoanele cu care a intrat în conflict sunt cercetate pentru distrugere.

 

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 9 iulie. Constantin Zaharia, de 57 ani, administratorul firmei de taxi, s-a deplasat la locuința unor cetățeni de etnie rromă, din cartierul Fântânele. Motivul pentru care a recurs la această măsură are la bază o agresiune verbală, a cărei victimă a fost un angajat de la firma acestuia.

Între Zaharia și grupul vizat a avut loc un schimb de replici verbale, continuate cu amenințări și alte violențe, soldate într-un final cu avarierea autoutilitarei în care se afla șeful firmei de taxi, potrivit informațiilor confirmate de reprezentanții Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași. Acesta a încercat să scape de furia celor cu care a intrat în conflict, pornind pe drumul de pe marginea canalului din cartierul Fântânele, dar a rămas suspendat.

În sprijinul său Zaharia a chemat un angajat de la firmă, care l-a scos la stradă. În timp ce se deplasa pe strada Fântânele acesta a fost oprit de un echipaj de Poliție, chemat la fața locului de cei cu care avusese conflictul.

Testat cu aparatul alcooltest s-a constatat că administratorul firmei de taxi avea o alcoolemie de 0,86 miligrame alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal.

Pe data de 10 iulie Constantin Zaharia a depus o reclamație la Poliția Pașcani, în care a arătat că autoutilitara i-a fost distrusă. Cazul este cercetat acum de polițiști, fiind întocmite două dosare penale, de conducerea a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.

Inițial, administratorul firmei de taxi a fost acuzat că ar fi folosit o armă de foc pentru a-i intimida pe cei cu care a intrat în conflict, dar acest aspect nu s-a confirmat.

loading...
Advertisements

Related posts

Polițist SAS din Iași, campion la judo

Redacția

Ca-n filme cu mafioți: Un bărbat a aruncat un cocktail Molotov în locuința unui datornic!

Răzvan Grecu

Un pășcănean a ajuns la spital, după ce a fost bătut la o petrecere

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site