NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șeful unei firme de taxi din Pașcani a rămas pieton, după ce a încercat să-și facă singur dreptate!

Răfuială între șeful unei firme de taxi și un grup de rromi, terminată cu dosare penale. Proprietarul firmei de taximetrie s-a ales cu dosar penal, pentru conducerea sub influența alcoolului a unei autoutilitare, iar două dintre persoanele cu care a intrat în conflict sunt cercetate pentru distrugere.

 

  

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 9 iulie. Constantin Zaharia, de 57 ani, administratorul firmei de taxi, s-a deplasat la locuința unor cetățeni de etnie rromă, din cartierul Fântânele. Motivul pentru care a recurs la această măsură are la bază o agresiune verbală, a cărei victimă a fost un angajat de la firma acestuia.

Între Zaharia și grupul vizat a avut loc un schimb de replici verbale, continuate cu amenințări și alte violențe, soldate într-un final cu avarierea autoutilitarei în care se afla șeful firmei de taxi, potrivit informațiilor confirmate de reprezentanții Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași. Acesta a încercat să scape de furia celor cu care a intrat în conflict, pornind pe drumul de pe marginea canalului din cartierul Fântânele, dar a rămas suspendat.

În sprijinul său Zaharia a chemat un angajat de la firmă, care l-a scos la stradă. În timp ce se deplasa pe strada Fântânele acesta a fost oprit de un echipaj de Poliție, chemat la fața locului de cei cu care avusese conflictul.

Testat cu aparatul alcooltest s-a constatat că administratorul firmei de taxi avea o alcoolemie de 0,86 miligrame alcool pur în aerul expirat. El s-a ales cu dosar penal.

Pe data de 10 iulie Constantin Zaharia a depus o reclamație la Poliția Pașcani, în care a arătat că autoutilitara i-a fost distrusă. Cazul este cercetat acum de polițiști, fiind întocmite două dosare penale, de conducerea a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.

Inițial, administratorul firmei de taxi a fost acuzat că ar fi folosit o armă de foc pentru a-i intimida pe cei cu care a intrat în conflict, dar acest aspect nu s-a confirmat.

Advertisements

Related posts

Suspecți de furt din locuință reținuți de polițiștii pășcăneni

Răzvan Grecu

Accident cu trei victime în comuna Moțca din cauza unei întoarceri neregulamentare

Teona Gherasim

Mopedistii vor avea voie sa circule doar cu permis de conducere

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site