NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Şeful Poliţiei Ploieşti şi alţi doi poliţişti, audiaţi în dosarul „Papici”

Şeful Poliţiei Ploieşti, Cristian Manea, şeful Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Prahova, Nicolae Zecheru, şi un agent de la Poliţia Economică, Ionuţ Ciorobea, sunt audiaţi, miercuri, la sediul DNA Prahova, în dosarul „Lucian Papici”.

 

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că Manea, Zecheru şi Ciorobea sunt audiaţi în calitate de martori, cercetările făcându-se în rem.

Audierile au loc în contextul în care ICCJ a confirmat redeschiderea urmăririi penale într-un dosar care vizează 13 persoane cu funcţii importante din judeţul Prahova, iar dosarul ar fi fost clasat, în 2014, de fostul procuror DNA, Lucian Papici.

În 2013, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti a început cercetările într-un dosar evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 34 milioane de euro, în care erau vizaţi persoane cu funcţii importante din Prahova. Surse judicare declarau că, în urma cercetărilor efectuate în cauză, ar fi reieşit faptul că persoane cu funcţii importante din Poliţia Prahova şi structurile Parchetului ar fi dat informaţii din dosarele celor anchetaţi cu scopul de a tergiversa sau împiedica ancheta.

 

 Sursa: mediafax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ce se găseşte în brânzeturile rase, care se vând ca ”100 % parmezan”? Scandalul din industria alimentară din SUA

Redacția

Drama neştiută a marelui poet Vasile Alecsandri: Elena Negri, dragostea vieţii lui, i-a murit în braţe. Ce poezie i-a dedicat artistul

Redacția

PIERDUT CERTIFICAT CONSTATATOR DE LA P.PROD.B.SRL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site