NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Şeful Gărzii de Mediu: Anul trecut au fost 31 de containere cu deşeuri trimise înapoi, în tot anul 2020, anul acesta, până la jumătate avem deja 113 de containere trimise înapoi

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu, Octavian Berceanu, afirmă că de la începutul acestui an au fost trimise înapoi în ţările din care au venit 113 containere cu deşeuri, numărul fiind de patru ori mai mare decât cel al containerelor returnate în tot anul 2020, potrivit News.

Octavian Berceanu a vorbit miercuri, la Digi 24, despre containerele cu deşeuri descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea şi trimise înapoi, în Irlanda.

“Erau deşeuri amestecate, s-a încercat să facă nişte matrapazlâcuri cu documente, ceva la ordinea zilei, erau bucăţi de carton amestecate cu plastic, care oricum nu mai puteau fi folosite, cartonul era putrezit. Şi, ca să vă fac aşa, o imagine, anul trecut au fost 31 de containere trimise înapoi, în tot anul 2020, anul acesta, până la jumătate avem deja 113 de containere trimise înapoi”, a afirmat Octavian Berceanu.

El a precizat că în aceste situaţii este vorba despre “structuri de crimă organizată” pe care Garda de Mediu le “descurajează”, însă instituţia are nevoie de aparatură pentru a-şi desfăşura activitatea, dar şi de o “salarizare corespunzătoare”.

  

“Când intr

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

​Business report ​Cum l-a “transferat” pandemia pe Messi. Cronologia procesului lui Cîțu din SUA. Dezmățul din piața energiei. Cuibul de viespi. Critici dure la programul “Anghel Saligny”

Redacția

Abandonul școlar, o realitate dură în România

Redacția

Românii care pleacă de la oraş ca să lucreze grădina de la ţară vor fi amendaţi. Precizări importante făcute de MAI

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site