NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Șeful de promoție de la Cristești a fost felicitat de către ministrul Mihai Fifor

Luni, 30 iulie 2018, Ministrul Mihai Fifor i-a felicitat pe cei cinci elevi care au fost șefi de promoție ai colegiilor militare naționale. Printre cei cinci s-a numărat și Alexandru Andrei Puşcaşu din Cristești.

 

El a studiat la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovensc și a fost admis primul cu media 9,55 la Programul de studii Aeronave și Motoare de Aviație al Academiei Tehnice Militare. În anii de liceu s-a remarcat prin rezultatele la concursurile și olimpiadele școlare de matematică.

La Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a fost o premieră faptul că doi elevi au avut aceeași media după finalizarea celor patru ani de studii. Astfel, Adina Maria Vaman și Alexandru Andrei Pușcașu au fost șefii promoției „Centenarul Marii Uniri”.

Premierea a avut loc în sediul Ministerului Apărării Naționale (MAPN). „Sunteți vârfurile generației dumneavoastră și lucrul acesta trebuie să vă responsabilizeze, să vă facă să fiți conștienți de faptul că reprezentați un model și că modul în care dumneavoastră veți evolua în carieră în perioada următoare. Depinde foarte mult cum va arăta generația care vine din urmă. Întotdeauna ne construim identitatea raportându-ne la modele. Vă apreciez mult, sunt mândru de voi și vă mulțumesc”, a Mihai Fifor în cadrul ceremoniei.

La final, șefii de promoție au primit însemnele MAPN ca apreciere a rezultatelor obținute.

loading...
Advertisements

Related posts

MEC trimite o notă cu măsuri obligatorii inspectoratelor şcolare, în contextul epidemiei de gripă

Redacția

O pășcăneancă considerată eroină în Thailanda! Alina Miron, avocat, a pledat la Haga într-un proces dintre Thailanda și Cambodgia!

Răzvan Grecu

Evaluarea Națională 2015 : Clasamentul școlilor din Pașcani, în funcție de cele mai mari medii

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site