NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primărei promit proiecte de investiții în cartierul Aerodrom

Anul și promisiunea la Primăria Pașcani. Municipalitatea promite că anul acesta cetățenii din zona Aerodromului vor beneficia de modernizarea cartierului. Banii pentru implementarea unor astfel de proiecte ar urma să fie accesați prin fonduri guvernamentale și europene.

 

Până la acest moment, aproximativ toate cărțile funciare pentru străzile din zona au fost realizate, urmând accesarea surselor de finanțare. În acest sens, administrația publică locală intenționează să realizeze un proiect integrat care va consta în reabilitarea străzilor și în extinderea rețelei de apă și canalizare, precum și rețeaua electrică.

  

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2017}

„În intenția Primăriei municipiului Pașcani este ca pe zona Aerodrom să se dezvolte un proiect integrat care va cuprinde reabilitare în tot ceea ce înseamnă sistemul de apă și canalizare, energie electrică și asfalt. După cum bine știți, Apavital are prins în programul de investiții pe fonduri europene ca în următoarea perioadă să înlocuiască toate conductele de apă și să refacă canalizarea în acest cartier. De asemenea, noi ca și Primărie intenționăm, deoarece în curând se va deschide o linie de finanțare să accesăm aceste fonduri pentru refacerea rețelei electrice, urmând ca pentru asfaltare să găsim surse guvernamentale și surse locale. Este un proiect care se va derula pe parcursul a câtorva ani”, ne-a declarat viceprimarul Gabriela Nedelcu.

Reamintim faptul că săptămânal, la audiențele de la Primărie vin oameni care locuiesc în acest sector, pentru a se plânge de condițiile în care ei trăiesc.

Oamenii sunt nevoiți să stea în chirie în oraș până la soluționarea acestor probleme care durează de ani buni. Practic ei plătesc aceleași impozite ca cei din oraș, și cu toate astea nu beneficiază de minimul de standard conform secolului în care trăim.

 {jcomments off}

 

 

Advertisements

Related posts

Apa potabilă, întreruptă la Lespezi

Teona Gherasim

Contract de 80.000 lei privind întreținerea iluminatului public din Pașcani încheiat în șapte zile

Marius Parteni

Șefii ApaVital și ARSACIS mâine în sediul Primăriei Pașcani de la ora 10.00. Se întâlnesc cu marii consumatori și primarul Pantazi

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site