NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Șefa de promoție 2015 de la „Miron Costin” a fost admisă cu media 10 la Politehnica București. Liceul pășcănean a primit o diplomă de excelență din partea Universității

Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani a primit o Diplomă de Excelență din partea Universității Politehnica din București, “ca semn al preţuirii generaţiilor de profesori care înalţă ţara prin educaţie”. Distincția a fost înmânată conducerii unității școlare de către fostul ministrul al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

  

Diploma oferită se datorează rezultatului de excepţie avut de pășcăneanca Larisa Pristavu, șefa de promoție 2015 de la Liceul Teoretic „Miron Costin”, care a fost admisă cu media 10 la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnica București.  Larisa Pristavu  a primit, la rândul ei, o Diplomă de Excelenţă “pentru rezultatele profesionale obţinute la examenul de admitere şi cu speranţa confirmărilor viitoare”.

“Pe data de 1 octombrie, conducerea Liceului „Miron Costin” a fost invitată la festivitatea de deschidere a Universității Politehnica din București, pentru a participa la deschiderea noului an Universitar, și pentru a primi o distincție acordată școlii noastre, și corpului profesoral, pentru rezultatele deosebite pe care le-a avut eleva noastră . La Facultatea de Inginerie Aerospațială, șefa de promoție 2015, fostă elevă  Larisa Pristavu a obținut media de admitere 10, obținând media 10 la cele două examene care le-a susținut. Ea a fost premiată de Ecaterina Andronescu, președinta senatului Universității Politehnica din București, iar rectorul a acordat diplome de excelență, atât studenților care au intrat primii, cât și liceelor de unde provin”, ne-a declarat Carmen Apostol, director Liceul „Miron Costin”.  

 În această vară, Larisa Pristavu, șefa de promoție de la Liceul Teoretic „Miron Costin”, a primit din partea conducerii școlii, coroniță și medalie de aur, pentru cele mai bune rezultate obținute în cei patru ani de liceu. Tânăra a fost la  profilul Științe ale Naturii, și a reușit să termine liceul cu media 10 pe linie. Anul acesta a fost admisă, în urma susținerii a două examene, la Facultatea de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnica București, unde a luat media 10.

 „Mă simt foarte emoționată și în același timp foarte mândră pentru că reprezint liceul meu. După cei patru ani de liceu, nu pot spune decât că mulțumesc foarte mult cadrelor didactice pentru că au fost alătur de noi și ne-au insuflat cunoștințele lor în cel mai bun mod posibil și sunt optimistă pentru anii ce vor urma la liceu. Vreau să urmez Facultatea de Politehnică din București, secția Inginerie Aerospațială. Sper să mă descurc și am să reprezint liceul așa cum am făcut-o până acum”, ne declara emoționată în această vară Larisa Pristavu, la festivitatea de absolvire a liceului.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” din Pașcani aduce Europa, MAI aproape 9

Redacția

Copii din Ruginoasa, pe podiumul unui festival internaţional de Folclor. Vezi care sunt secţiunile la care au participat

Ema Roman

Școala fără note, teme și profesori

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site