RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Secția de Pompieri Pașcani organizată pentru a face față deficitului cauzat de COVID-19!

Patru angajați ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Iași – Secția Pașcani, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, încă de săptămâna trecută. Reprezentanții instituției susțin că nu este afectată capacitatea de intervenție a echipajelor.

Ancheta epidemiologică va stabili cauzele care au condus la infectarea acestora. Odată cu această situație, mai mulți angajați ai instituției au intrat în izolare ca urmare a contactului cu cei pozitivi.

“Au fost puse în aplicare măsurile de izolare pentru perioada de 14 zile pentru toți cei care au întrat în contact cu aceste persoane. Sunt respectate măsurile de protecție și de decontaminare, atât pentru personal, cât și pentru tehnica de intervenție. Menționăm că aceasta situație nu afectează capacitatea de intervenție a echipajelor operative”, ne-a declarat Silvia Bolohan, Biroul de Presă ISU Iaşi.

 La nivelul secţiei Paşcani s-a luat decizia separării schimburilor. Astfel, o parte din angajați sunt dislocați în căminele de la Colegiile ”Mihail  Sadoveanu” și Tehnic ”CF Unirea”.  

  

Related posts

Trei noi decese din cauza gripei. Una dintre victime s-a stins chiar azi la Iași

Redacția

Ziua Mondială de luptă împotriva Tuberculozei – 24 martie

Redacția

Imaginile groazei de la Spitalul Mobil de la Lețcani pentru bolnavii de COVID-19. Medicii îngheață de frig în containere de milioane de euro plătite din bani publici

Redacția
Încarcă...