NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Școala Ambasador în online, la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Ziua Europei este sărbătorită în fiecare an pe 9 mai, amintind debutul ideii de uniune europeană marcând finalul celui de-al doilea război mondial, asigurarea păcii pe continentul european și colaborarea de pe poziții egale în cadrul unor instituții europene comune.

Ambasadorii juniori și seniori de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani, Școala Ambasador a Parlementului European, au organizat o activtate destinată zilei de 9 mai, care a reunit online, 6 clase de liceu. Pe platforma Microsoft Teams, ghidați de  cei 15 ambasadorii juniori ai liceului, elevii au  făcut un tur al instituțiilor europene și al țărilor membre, aflând astfel ce înseamnă Parlamentul European, Consiliul Uniunii europene, Consiliul European, Comisia Europeană, dar și ce aduce fecare țară membră în cadrul Uniunii. Periplul virtual european s-a numit Hai cu noi în Europa!.

Advertisements

Related posts

Republica Moldova: 30 de ani de independență pentru secole viitoare de șansă (P)

Redacția

Guvernul României a aprobat astăzi indicatorii economici pentru un segment din Autostrada A7 care leagă Moldova de capitala României (P)

Redacția

Scrisoare deschisă adresată procurorului General al României cu scopul de a face lumină în cazul celei mai costisitoare achiziții medicale din fonduri publice, în județul Iași: spitalul COVID de la Lețcani (P)

Redacția
Încarcă...