NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Scandalagiul de la CPU, ridicat de Poliție

De mai bine de o lună de zile, un bărbat de 26 de ani din Ruginoasa agasează personalul medical de la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal. Bolnav închipuit sau nu, bărbatul provoacă scandal și agresează verbal medicii. 

Andrei Berică vine periodic la CPU și susține că îl doare burta și are diaree. Medicii îi fac diverse investigații, fără a descoperi nimic în neregulă cu starea sa de sănătate. Atunci bărbatul devine recalcitrant și agresiv, înjură personalul medical și e nevoie de intervenția paznicilor pentru a fi scos din incinta spitalului. După câteva zile se întoarce, și tot scenariul se repetă.

Advertisements

Pentru că medicii nu mai știu cum să-i dea de capăt, i-au sugerat bărbatului să facă și un control psihic, ceea ce l-a scos din fire. Andrei Berică a făcut plângere la conducerea spitalului împotriva doctorului, iar ieri seară situația a escaladat. Pe la ora 23.00 a venit cu o pungă de medicamente și un laptop, cu ajutorul căruia a încercat să le demonstreze tuturor din CPU că sunt incompetenți. A devenit rapid agresiv, dar pe lângă injuriile cu care erau obișnuiți, medicii și asistenții s-au trezit cu medicamentele azvârlite asupra lor. Pentru că nu se mai calma, personalul a solicitat intervenția Poliției care l-a condus pe bărbat la secție.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ziua Poliției Române a fost sărbătorită la Pașcani. Prezentarea tehnicii din dotare, demonstrație a câinelui polițist din cadrul S.A.S și informații pentru cei care doresc să apere legea

Oana Cordoneanu

Două accidente rutiere la Ruginoasa, în weekend

Oana Cordoneanu

Româncă ucisă în Italia de iubitul gelos. Criminalul și-a făcut poze cu victima și le-a trimis rudelor femeii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site