RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minori scandalagii, amendaţi pentru că au intrat, fără voie, într-un centru de plasament din Paşcani

Patru tineri au fost amendaţi de agenţii Poliţiei Locale Paşcani după ce au intrat fără voie în Centrul de Plasament Mihail Sadoveanu, de pe strada Vasile Alecsandri din Paşcani. Băieţii, toţi minori, trei din municipiu şi unul din Sireţel au sfidat angajaţii instituţiei, i-au înjurat şi jignit, încercând cu orice preţ să ajungă la nişte fete din centrul de plasament.

 

În data de 18 august, C.G,  – 17 ani din Paşcani, C.D  – 17 ani din Paşcani, şi C.A – 13 ani din Paşcani, şi C.M, 17 ani din Sireţel, au proferat injurii, expresii jignitoare şi vulgare la adresa personalului din Centrul de Plasament Mihail Sadoveanu de pe strada Vasile Alecsandri din Paşcani”, a precizat şeful Poliţiei Locale, Vasile Avasiloaie.

  

S-a întâmplat sâmbăta trecută, spre seară, când cineva a anunţat Poliţia prin apel la 112. Agenţii au ajuns imediat, însă l-au mai găsit doar pe unul dintre tineri. Ulterior i-au identificat şi pe ceilalţi trei, şi i-au adus la sediul Poliţiei.

Trei dintre ei sunt în vârstă de 17 ani, şi s-au ales cu amendă de 100 lei, iar pentru al patrulea – având doar 13 ani, a răspuns mama sa. Ca şi cum nu era suficient, la ieşirea din sediul Poliţiei, tinerii au început să înjure şi poliţiştii, provocând scandal în plină stradă, motiv pentru care au mai primit un rând de amenzi.

“După ce agenţii Poliţiei Locale i-au condus pe aceştia la sediul Poliţiei, şi au luat măsurile respective, i-au lăsat să plece spre case, dar în momentul în care au ieşit pe stradă, primii trei s-au manifestat vulgar verbal şi au adresat injurii patrulei care a intervenit în cazul de la Centrul de Plasament.  Şi pentru această faptă, cei trei minori au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în sumă de 500 lei”, a mai precizat şeful Poliţiei Locale. 

 

Tânărul care a fost prins la faţa locului în incinta Centrului de Plasament s-a ales cu amendă de 400 lei, pentru că a pătruns, încălcând normele de acces, în curtea unităţii de învăţământ.

 

Related posts

Accident mortal la bariera de la Blăgești: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren!

Marius Parteni

Garaje sparte de autori necunoscuți

Marius Parteni

Tânăr snopit în bătaie în toaleta unui restaurant din apropierea sediului Poliției. Riscă să își piardă vederea! -FOTO

Marius Parteni
Încarcă...