NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sancțiuni în valoare de 21.375 lei, în urma unei acțiuni rutiere în zona Pașcani

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani- Biroul Rutier şi Biroul de Ordine Publică au acţionat ieri, pe raza de competenţă, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în special a celor care se comit pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi pentru luarea măsurilor legale faţă de participanţii la traficul rutier care nu respectă regulile de circulaţie.

 

S-a acţionat în 4 zone, fiind folosită aparatura radar dindotare. Au fost controlate 65 de autovehicule. Au fost aplicate 53 sancţiuni contravenţionale, toate conform OUG 195/2002, dintre care 31 pentru viteză neregulamentară.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 21.375. Au fost reţinute 3 permise de conducere, dintre care 2 pentru viteză neregulamentară şi 1 pentru depăşire neregulamentară.

Spre exemplu, femeie de 43 ani, din judeţul Neamţ a fostdepistată conducând un autoturism pe DN 2, pe raza comunei Mirosloveşti cu viteza de 116 km/h. Aceasta a  fost sancţionată conform OUG  nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 1.125 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

 

Sursa: IPJ Iași

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

IPJ Iași: Șofer depistat la volanul unei mașini pe raza localității Ciohorăni cu viteza de 108 Km/h

Redacția

Amenzi de peste 300.000 lei pentru nerespectarea condițiilor de încărcare și transport pe drumurile județene

Redacția

Elevă din Paşcani, accidentată pe o trecere de pietoni din zona pieţei vale. Şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site