RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Salvați-l pe Mateo! O luptă pentru viață

Trei ani în urmă, viața vibrantă a micuțului Mateo Ștefan din Miroslovești a fost întunecată de o veste care a adus frică și incertitudine în inima familiei lui. O tumoare la creier a fost descoperită și o luptă pentru viață a început. În ciuda unei intervenții chirurgicale inițiale, destinul lui Mateo a rămas în suspans, o mică parte a tumorii ascunsă, precum un secret periculos în creierul în creștere al copilului.

Acum, la trei ani de la acea zi nefastă, timpul este din nou nesigur. Tumoarea s-a mărit, amenințând nu doar sănătatea ci și viitorul lui Mateo. Dar există o rază de speranță – o procedură care poate elimina în sfârșit acest coșmar, permițându-i lui Mateo să viseze din nou la zilele petrecute pe terenul de joacă, nu în sălile de spital.

Familia Ciocoiu se confruntă cu o luptă pe două fronturi: una pentru sănătatea lui Mateo și una pentru strângerea sumei de 26.350 de euro necesare pentru operația salvatoare. Acesta este apelul nostru pentru ajutor. Fiecare contribuție poate face diferența între o viață limitată de spital și o viață plină de posibilități.

Acum, Mateo are nevoie de eroi în viața lui reală – oameni care să-i ofere șansa la un viitor. Donațiile dvs. pot schimba cursul acestei lupte, transformând temeri în speranțe și visuri în realități. Fiecare euro adunat ne aduce mai aproape de victoria asupra acestei boli care i-a furat atât de mult din copilărie.

  

Fie că este vorba despre o mică donație sau despre un angajament pe termen lung, fiecare gest contează. Împreună, putem aduna suma necesară pentru a-l ajuta pe Mateo să lupte – nu doar pentru zile, ci pentru ani plini de sănătate și fericire.

Fiți parte din povestea lui Mateo. Contribuiți la fondul de sănătate și de viață pentru acest curajos băiețel. Să oferim împreună un final fericit acestei povești.

Pentru donații:
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ștefan Ciocoiu!

mai multe detalii AICI

Related posts

Cum deosebim simptomele coronavisului de cele ale virusului gripal

Redacția

Incendii de vegetație în apropiere de Pașcani. Apelul pompierilor!

Oana Cordoneanu

Primăria Pașcani se alătură campaniei “Împreună pentru Dumitru”. Copiii continuă strângerea de fonduri

Teona Gherasim
Încarcă...