NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sala de sport de la stadion a fost închisă, deoarece nu are autorizație ISU! Mâine este posibil să se închidă Hala din Piața Vale și Primăria!

Administrația locală a luat decizia de a suspenda toate activitățile ce urmau să aibă loc în sala de sport de lângă Stadionul Municipal. Măsura a fost luată după o ședință ce a avut loc în cadrul Primăriei, din care a reieșit că mai multe clădiri ale municipalității nu sunt autorizate de ISU în privința siguranței în caz de incendiu.

 

 

 

În această situație se află și sala de sport de lângă Stadionul Municipal. Construcția acesteia a fost finalizată în urmă cu câțiva ani, însă de atunci aceasta nu a reușit să obțină autorizația privind siguranța în caz de incendiu de la ISU.

Directorul executiv al Clubului Sportiv Municipal, entitate ce are în administrare această sală, a declarat că măsura închiderii sălii este una preventivă, imediat după ce problemele de securitate vor fi rezolvate aceasta urmând a fi deschisă.

„Am decis să o închidem deoarece nu aveam toate actele în regulă. În funcție de controlul ISU de mâine, vom ști ce este de făcut”, ne-a a declarat Bogdan Mandric, directorul executiv al CSM Pașcani.

Acesta s-a declarat optimist considerând că nu mai sunt multe de făcut pentru a intra în legalitate.

În situația sălii de sport se află și clădirea Primăriei, Hala din Piața Vale, dar și mai multe instituții de învățământ, cultură și spitalicești. Reprezentanții ISU au promis că vor face publică lista acestora în perioada următoare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Mandatul de consilier local va fi retras doar de către instanţă? Proiect de lege

Redacția

Instituțiile publice și cabinetele medicale din cadrul Ambulatoriului Spitalului Municipal, închise pe 24 ianuarie. Cum vor circula mijloacele de transport în comun

Irina Gherasim

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe trei străzi din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site