NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Sală de clasă construită în curtea Liceului Economic „Nicolae Iorga”

Finalizarea proiectului ,,Clase în aer liber pentru activități outdoor”, din cadrul Parlamentului Copiilor al Programului DARE, la Liceul Tehnologic Economic ,,Nicolae Iorga” Pașcani. Elevii s-au implicat cu devotament acestui proiect alături facilitatori având încrederea că pot fi o schimbare în comunitatea din care fac parte.

Satisfacția este mare atunci când și rezultatele sunt pe măsură! Împreună cu partenerii și sponsorii noștri, am reușit să construim o sală de clasă în curtea Liceului Economic „Nicolae Iorga” Pașcani – un spațiu educațional echipat cu scaune, mese, spațiu de relaxare și alte resurse educaționale, de care să se bucure copiii din comunitate și să învețe în aer liber! Am lucrat împreună în jurul unui obiectiv comun pentru o comunitate mai unită. Felicitări tuturor celor care au participat și s-au implicat în cadrul Parlamentului Copiilor!

ECHIPA DE PROIECT:

  • PROF. Neculăeș Ema
  • PROF. Gurzun Mariana
  • PROF. Ciopraga Petruța

O colaborare frumoasă cu reprezentantul Centrului Diecezan Caritas. Proiecte care aduc schimbare, dezvoltă personalitatea copiilor și aduc școala în mijlocul comunității. Mulțumim, Micu Răzvan Alexandru!

  

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri:

  • Primăria Municipiului Pașcani
  • Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași
  • S.C. CONEST S.A. IAȘI

Mulțumiri și unor prieteni dragi care s-au implicat, punând suflet în proiectul nostru Paul Mihalcut și colegilor săi.

Advertisements

Related posts

EXAMEN DE ADMITERE ÎN INSTITUŢIILE MILITARE DE ÎNVĂŢĂMÂNT

Teona Gherasim

Un eveniment şcolar, prilej de întâlnire a politicienilor şi oamenilor de afaceri din oraş. Unii nu s-au abţinut şi au făcut campanie electorală

Marius Parteni

Se modifică numărul de ore la clasa pregătitoare, clasa a V-a și clasa a IX-a

Redacția
Încarcă...