NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

S-au finalizat listele suplimentare cu ajutoarele de la UE. De miercuri va începe distribuirea lor

266 de personae din municipiu vor beneficia de ajutoare alimentare suplimentare de la Uniunea Europeană. Beneficiarii au depus cereri la primărie, iar în urma analizării dosarelor, s-a dovedit că aceștia erau fără venituri sau cu venituri de până la 450 lei, încadrându-se astfel în parametrii legati.  

Începând de miercuri, 3 august, alimentele pot fi ridicate de la Baza Sportivă a Clubului Sportiv Municipal din zona deal între orele 09.00 – 13.00.

“Va aduc la cunostinta faptul ca, Primaria Municipiului Pascani a finalizat listele initiale (suplimentare) in vederea acordarii ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana. In acest sens, va transmit faptul ca avem un total de beneficiari de 266 de persoane din care 139 sunt persoane singure sau familii. Acestia au depus cereri la primarie in vederea acordarii acestui sprijin si s-au incadrat in parametrii legali (fara venituri/venituri de pana la 450 lei). Acestor persoane le transmitem faptul ca incepand de miercuri, 3 august 2016, isi pot ridica produsele de la Baza Sportiva a Clubului Sportiv Municipal din zona deal Pascani intre orele 9.00 – 13.00. Daca exista persoane nedeplasabile sau greu deplasabile de la domiciliu, Primaria Pascani ii va sprijini cu transportul acestor produse. In acest sens, se va lua legatura cu seful serviciului de asistenta sociala din Primarie, domnul Adrian Hariga la numarul de telefon 0725999400. Inca se mai primesc cereri de la persoanele ce se incadreaza pana pe data de 20 august 2016”, potrivit purtătorului de cuvânt a Primăriei.

  

De asemenea, vestea bună este că încă se mai primesc cereri de la persoanele care se încadrează în condiții, iar acestea pot fi depuse până pe data de 20 august 2016.

 

 

 

Advertisements

Related posts

13 septembrie-Ziua Porților Deschise la subunitatea de pompieri Pașcani

Oana Cordoneanu

Ziua Copilului sărbătorită la Supermarketul Kaufland

Răzvan Grecu

În Boşteni, GAZUL e cea mai mârşavă promisiune electorală

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site