RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rușii care acceptă să intre în faza de testare a unui nou vaccin Covid primesc câte 182 de euro / Banii sunt luați și de cei care primesc doar un placebo

Participanții la studiul vaccinului Sputnik M, care au donat sânge pentru imunogenitate, au primit o doză de vaccin, precum și cei care au primit un placebo, vor primi o compensație bănească în valoare de 15 mii de ruble (n.r. 182 de euro), a declarat serviciul de presă al departamentului de sănătate din Moscova pentru RIA Novosti.

În timpul celei de-a treia etape a studiilor clinice a unui vaccin împotriva coronavirusului pentru adolescenții cu vârsta între 12-17 ani, 2.400 din 3 mii de voluntari vor primi vaccinul, iar 600 de persoane vor primi un placebo.

Repartizarea participanților la un grup sau altul se realizează aleatoriu, folosind metoda randomizării. Nici adolescenții, nici părinții, nici medicul nu știu în ce grup anume se va încadra participantul.

„Voluntarilor vaccinați care au donat sânge

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Procuror ucrainean: 410 cadavre au fost găsite în orașele din regiunea Kiev

Redacția

LIVE Ziua 142 de război. Primarul din Nikolaev acuză rușii că au bombardat din nou orașul/ Rusia susține că atacul din Viniția viza o unitate militară/ UE și ONU condamnă bombardamentele din centrul Ucrainei care au ucis zeci de civili, între care și copii

Redacția

„Am încercat să-mi cresc fiica invers față de cum m-a crescut mama. Dar de tonul ridicat nu am scăpat”

Redacția
Încarcă...