NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

RomPaK sprijină Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Managerul Pânzaru mulțumește companiei și face un apel la ceilalți oameni de afaceri (VIDEO)

Compania RomPak SRL Pașcani a continuat și pe parcursul anului 2016 să susțină proiectele de modernizare a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Managerul acestei unități medicale apreciază sprijinul oferit de conducerea acestei companii și face un apel la ceilalți oameni de afaceri să susțină proiectele spitalului.

 

Conform celor precizate ieri de managerul Costică Pânzaru, compania RomPak SRL a contribuit cu sume importante de bani în ultimii cinci ani de zile pentru modernizarea unității medicale. Ultimele exemple sunt secția de Pediatrie, unde au fost alocați peste 130.000 lei și cea de Pneumoftiziologie, din incinta Policlinicii, pentru care în 2016 au fost asigurați 90.000. “RomPak este un partener de nădejdee al acestui spital. Îi mulțumesc pe această cale. Pe parcursul ultimilor cinci ani, RomPak a finanțat cu foarte mulți bani acest spital. În 2015, la Secția de Pediatrie aproximativ 130.000 lei, iar pentru acest an, la clădirea din deal, la Pneumoftiziologie, unde este un proiect care este în curs de derulare de aproximativ 90.000 lei”, a susținut Costică Pânzaru.

  

El face un apel la ceilalți agenți economici din municipiu să direcționeze parte din impozitul pe profit pentru a contribui la dezvoltarea pe viitor a unității medicale. “Toate firmele care au ieșit cu un excedent bugetar pe anul trecut, ar putea contribui, din profitul domniilor sale pentru Secția de Îngrijiri Paleative cu 20 %. Rog firmele din oraș să finanțeze acest spital”, mai spune managerul Pânzaru.

În susținerea cererii sale, șeful unității medicale a arătat că și angajații contribuie la dezvoltarea spitalului, prin faptul că direcționează 2% impozit. ”Vreau să menționez faptul că angajații spitalului redirecționează 2 % din drepturile salariale în spital. Noi facem investiții pe spital”, a mai concluzionat Pânzaru.

Unul din proiectele pe care conducerea Spitalului Municipal le are în plan în acest an este cel cu privire la extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe.   

 

{youtube}UOmiUTtmvd8&feature=youtu.be{/youtube}

Advertisements

Related posts

Cea mai puternică izbucnire a epidemiei în China din martie 2020. Valul de infecții a pornit de la un agent de vânzări

Redacția

DSP Iași: Focar de coronavirus la Spitalul Municipal Pașcani, secția de Ortopedie

Oana Cordoneanu

Numărul infirmierilor infectați de la Secția de Îngrijiri Paliative a ajuns la șase! 17 pacienți așteaptă rezultatul

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site