RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

România, învinsă dramatic de Olanda, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania

Echipa națională de handbal feminin a României a și-a continuat parcursul la Campionatul Mondial din Spania în compania reprezentativei Țărilor de Jos, campioana mondială în exercițiu, fiind învinsă la limită cu 31-30, după un joc foarte bun.

România a acces în faza grupelor principale cu 2 puncte, de pe locul 2 al grupei C, după o înfrângere în fața Norvegiei și două victorii cu Iran și Kazakhstan.

Handbalistele conduse de Adi Vasile au făcut o primă parte de meci cu un joc de calitate și chiar au condus o bună parte a primei reprize, în mare parte și datorită unui joc bun pe faza defensivă.

România s-a menținut la egalitate cu campioana mondială până spre minutul 25, când greșelile individuale au făcut ca scorul primei reprize să fie dus pentru prima dată la 3 goluri avans pentru naționala Țărilor de Jos (17-14).

  

Revenirea de la vestiare nu le-a fost favorabilă româncelor, care au continuat să facă greșeli copilărești, dând pase ușoare la intercepție, Crina Pintea ratând și o aruncare de la 7 metri.

Pe acest fond, Țările de Jos s-au desprins la 6 goluri (22-16), de unde România a reușit să se apropie la maxim 3 goluri (22-19,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

S-a stabilit programul partidelor din playofful Ligii a III a. Vezi țintarul pentru echipa locală CSM Kosarom

Răzvan Grecu

Pașcaniul va fi reprezentat sâmbătă la Cupa Iașului la Karting

Răzvan Grecu

Pășcănenii sunt invitați la mișcare de un tânăr profesor de sport. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie pe Stadionul Municipal

Răzvan Grecu
Încarcă...