NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

România, învinsă dramatic de Olanda, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania

Echipa națională de handbal feminin a României a și-a continuat parcursul la Campionatul Mondial din Spania în compania reprezentativei Țărilor de Jos, campioana mondială în exercițiu, fiind învinsă la limită cu 31-30, după un joc foarte bun.

România a acces în faza grupelor principale cu 2 puncte, de pe locul 2 al grupei C, după o înfrângere în fața Norvegiei și două victorii cu Iran și Kazakhstan.

Handbalistele conduse de Adi Vasile au făcut o primă parte de meci cu un joc de calitate și chiar au condus o bună parte a primei reprize, în mare parte și datorită unui joc bun pe faza defensivă.

România s-a menținut la egalitate cu campioana mondială până spre minutul 25, când greșelile individuale au făcut ca scorul primei reprize să fie dus pentru prima dată la 3 goluri avans pentru naționala Țărilor de Jos (17-14).

  

Revenirea de la vestiare nu le-a fost favorabilă româncelor, care au continuat să facă greșeli copilărești, dând pase ușoare la intercepție, Crina Pintea ratând și o aruncare de la 7 metri.

Pe acest fond, Țările de Jos s-au desprins la 6 goluri (22-16), de unde România a reușit să se apropie la maxim 3 goluri (22-19,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Flacăra olimpică pentru Jocurile de Iarnă de la Beijing va fi aprinsă luni fără spectatori

Redacția

După scandalul norvegiencelor amendate pentru că au refuzat să poartă bikini, federația de handbal a schimbat echipamentul pentru fete

Redacția

Un nou scandal în cazul Novak Djokovic. Acesta ar fi mințit în declarația Covid de călătorie înainte să ajungă în Australia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site