NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Sute de pășcăneni au participat la evenimentul sportiv ”Mișcarea înseamnă viață”

Timp de câteva ore, sute de pășcăneni au uitat ieri de telefoane și calculatoare și au participat la evenimentul sportiv , devenit deja un fenomen în orașul nostru, ”Mișcarea înseamnă viață”, ediția a VIII-a.

Andrei Doroftei, profesor de educație fizică și sport,este inițiatorul acestei mișcări sportive, devenită tradiție în municipiul nostru, și care  de la an , la an, a adunat mii de participanți. Alături de el au fost voluntari, care militează pentru o viață activă.  

  

Evenimentul de ieri s-a desfășurat pe stadionul municipal, și s-a bucurat de un nou succes. În deschidere a avut loc un antrenament funcțional,a urmat apoi zumba, karate, cât și ateliere sportive.  S-a desfășurat și o tombolă online, iar câștigătorii au obținut multe premii: de la vouchere, abonamente la sală la tricouri  inscripționate cu sloganul evenimentului. A fost mișcare, distracție, iar mulți pășcăneni au petrecut un final de wekeend într-un mod plăcut.  Pentru organizatori volumul de muncă a fost mare, după săptămâni lungi de antrenament, însă ziua de ieri s-a dovedit un real succes și le-a adus multe mulțumiri. Scopul unui astfel de eveniment este să învingă sedentarismul tradițional, sportul modelează nu doar mușchii, ci și spiritul și starea de bună dispoziție.

 

 

Advertisements

Related posts

Crosul toamnei la Pașcani: rezultate și festivitatea de premiere (VIDEO)

Redacția

Doi rugbyști pășcăneni se pregătesc pentru mondialul din Franța

Marius Parteni

Atleții pășcăneni din nou pe podiumul unei competiții

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site