NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rollerii și bicicliștii revendică un spațiu în municipiu: NewsPascani.com propune autorităților să închidă în weekend centrul pe un sens de mers

Închiderea centrului pe sensul de mers de la Spitalul Municipal până la semafoare, pentru a fi turnat covorul asfaltic, a scos în evidență un alt lucru ce lipsește copiilor și tinerilor din localitate. Vorbim de o zonă destinată iubitorilor de mers pe biciclete și role.

 

 Lipsa acestuia a fost vizibilă chiar în zilele în care porțiunea de stradă a fost închisă. În fiecare după amiază zeci de tineri au profitat de zona proaspăt asfaltată pentru a se plimba. Cum iubitorii de mișcare au devenit din ce în ce mai mulți,  newspascani.com a propus astăzi reprezentanților Primăriei să demareze formalitățile pe închiderea centrului pe un sens de mers în weekend, în perioada de primăvară-vară.

 

Vasile Axinte, viceprimarul municipiului, spune că ideea este una foarte bună.

”Am rămas și eu surprins de cât de mulți tineri au ieșit în centrul municipiului cu rolele sau bicicletele. E clar că avem nevoie de așa ceva. Vom veni cu această propunere în fața consilierilor locali, care nu cred că se vor împotrivi”, ne-a declarat telefonic Vasile Axinte.           

 Newspascani.com lansează această idee și consilierilor locali. 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Românii pot cere amânarea plătirii chiriilor

Redacția

Apavital plăteşte bani grei să-şi şcolească liderii

Redacția

Activităţi culturale, concursuri, teatru şi premieri, de Zilele Municipiului

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site