RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Restricții de circulaţie pe Valea Prahovei, se mențin și în weekend /  Se lucrează la pasajul peste calea ferată de la ieşirea din Predeal, spre Bucureşti

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, anunță că restricțiile de circulație de la ieșire din predeal se vor menține și în weekend. Se va circula alternativ, pe un sens, pe pasajul peste calea ferată de la ieşirea din Predeal spre Bucureşti, pe DN1.

„Restricţia este necesară pentru schimbarea rosturilor de dilataţie de pe pasaj iar pe perioada şantierului traficul este dirijat de semafoare”, anunță DRDP Braşov.

Aceasta este a doua restricţie din această vară, după ce în luna iulie, a fost asfaltată o porţiune din DN1, între Braşov şi Predeal.

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

David Popovici a câştigat clar proba de 100 m liber, sâmbătă, în Cupa României la înot. Este a doua victorie în tot atâtea probe în Cupa României, după cea obţinută vineri la 100 m fluture

Redacția

Cât de repede se poate face rotativa guvernamentală

Redacția

Culmea coronavirusului la Cluj! Să iei virusul de la amant și să îl dai la soț

Redacția
Încarcă...